Køb tøj i England

Køb tøj i England

Det kan i mange tilfælde betale sig at købe sit tøj online i England. Der kan være mange penge at spare på specielt mærkevarer. Mens Boozt og Zalando kæmper om det potentielt store online marked for salg af tøj herhjemme, er konkurrencen måske endda endnu hårdere på det engelske marked, og priserne er derfor i bund. Det historisk lave pund hjælper også på regnestykket.

En af de store spillere på det engelske marked er House of Fraser, der minder om vores eget Magasin. De har tit rigtig mange gode tilbud, så det er værd at holde øje med dem, da der kan være rigtig mange penge at spare. Det koster ca. 50 kr. at få leveret en pakke til Danmark, men de kan hurtigt være tjent hjem igen på de lave priser.

Fordelen ved Boozt og Zalando er selvfølgelig at man kan returnere tøjet gratis, så man skal lige overeveje om det er besværet værd at købe hos House of Fraser, eller måske kun gøre det med ting, som man er næsten sikker på passer.

Et andet godt sted at købe tøj i England er hos Amazon. Der er et rigt udbud af alt hvad hjertet begærer; også indenfor andre produktkategorier.

Next er et stort engelsk varehus, der har mange billige mærkevarer. De leverer gratis til Danmark ved køb over 240 kr. Man skal dog stadig selv betale ved eventuel returnering af varer, så det skal man selvfølgelig have med i sine overvejelser.

Kig dig for næste gang, du handler tøj og tjek priserne forskellige steder. Det er ikke altid det samme varehus, der er billigst hver gang. F.eks. koster et par G-Star 3301 Straight Dark aged jeans 540 kr. hos House of Fraser, 799 kr. hos Boozt, 770 kr. hos Next og 640 kr. hos Zalando.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here