Se amerikansk Netflix i Danmark

Se amerikansk Netflix i Danmark

Netflix har efterhånden lukket for de fleste muligheder for at se amerikansk Netflix i Danmark ved hjælp af VPN udbydere. Det er dog stadig muligt og derved få adgang til 10 gange så meget indhold som ved den danske udgave af Netflix. De har ikke fået lukket alle IP adresser ned, og der er derfor stadig udbydere, hvor du kan se amerikansk Netflix.

En af de VPN udbydere, du stadig kan bruge til at se amerikansk Netflix i Danmark er ExpressVPN; Klik her for at se deres forskellige VPN abonnementer. Man kan få den første måned gratis, så der er intet at tabe ved at prøve deres abonnement.

Hvad er en VPN forbindelse

En VPN forbindelse gør, at det ser ud som din computer, tablet m.m. står i et andet land end Danmark. Trafikken omdirigeres til et land, du vælger. Herefter ser det fra en udbyder som f.eks. Netflix ud som om, du er i det pågældende land.

Du kan med fordel læse vores artikel om sammenligning af forskellige VPN udbydere. Det kan bruges til meget mere end bare at se amerikansk Netflix i Danmark med. Den helt store fordel, er at du kan være mere anonym, når du surfer på nettet.

Se amerikansk Netflix i Danmark eller fransk Netflix

Det er ikke kun amerikansk Netflix, der er relevant at bruge. Den anden dag, ville vi gerne se The Grand Budapest Hotel. En hurtig søgning, viste at den var tilgængelig på fransk Netflix. Herefter var det bare et spørgsmål om, at starte ExpressVPN appen, klikke på Frankrig, åbne Netflix og trykke play. Det bliver vist ikke meget nemmere.

VPN udbydere

Der findes mange VPN udbydere, men der er ikke mange tilbage, der ikke har fået deres IP adresser blacklistet af Netflix. ExpressVPN kom på en 2. plads i vores sammenligning af VPN udbydere. PureVPN, der var vores foretrukne, er blevet blacklistet af Netflix. Hvis du vil fortsætte med at se amerikansk Netflix i Danmark, vil vi derfor anbefale ExpressVPN. Du kan få den første måned gratis, så det er bare med at tegne et abonnement og få adgang til 10 gange så meget indhold.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here