Køb kontaktlinser online og spar penge

Kontaktlinser online

Der kan være mange penge at spare ved at købe kontaktlinser online i forhold til at have et kontaktlinse abonnement hos en optiker.

Det er selvfølgelig nemt bare at betale et fast månedligt beløb og herefter få kontaktlinserne tilsendt. Går en linse i stykker, får man ved mange abonnementer også ekstra gratis, og det årlige linsetjek og evt. rensevæske er også en del af pakken. På den anden side kan der være mange penge at spare ved at købe kontaktlinser online og selv betale for det årlige linsetjek ved en optiker.

Spar 900 kr. på månedslinser

Biofinity Toric Coopervision (Comfilcon A) månedslinser koster ca. 1.700 om året ved Lentiamo, mens et tilsvarende abonnement hos Louis Nielsen koster 3.200. Det skal dog for en god ordens skyld siges at abonnementet ved Louis Nielsen er inkl. rensevæske og linsetjek. Fratrækker man ca. 6 flasker rensevæske og et linsetjek til 110 kr. sparer man alligevel ca. 900 kr. om året ved at købe kontaktlinser online.

Spar 800 kr. på endagslinser

En af de mest populære endagslinser Dailies Aqua Comfort Plus koster ca. 2.600 kr. om året ved Lensway. Til sammenligning koster et abonnement hos Louis Nielsen 3.400 kr. Du sparer altså 800 kr. ved at købe kontaktlinser online. Hvis du kombinerer dit linsebrug med briller, kan du også bedre selv styre, hvor mange linser du løbende skal bruge i stedet for at betale et fast månedligt beløb.

Linsetjek og “Danmark”

For at kunne få Tilskud fra “Danmark” til dine kontaktlinser, skal du en gang om året til linsetjek. Det kan gøres hos Louis Nielsen for 110 kr. Derudover er det selvfølgelig en god idé under alle omstændigheder at få øjenene og linserne tjekket en gang om året. Der kan nemt opstå komplikationer ved brug af forkerte eller for billige linser, så sørg nu for at få dem tjekket!

Hvor skal jeg købe mine kontaktlinser online?

De fleste onlinebutikker ligger på nogenlunde de samme priser for deres kontaktlinser. Både Lentiamo og Lensway er store onlinebutikker, der fokuserer på salg af kontaktlinser online. De er begge gode steder at handle kontaktlinser online, så tjek om dine linser måske er billigere i den ene af butikkerne.

Start med et linseabonnemt

Står du og vil gerne prøve kontaktlinser for første gang, kan det virke uoverskueligt at skulle købe kontaktlinser online. Det kan tage et stykke tid og test af forskellige linser, før du finder dem, der passer dig. Her kan det være en god idé at starte med et linseabonnement ved en optiker som f.eks. Louis Nielsen. De vil hjælpe dig med at prøve forskellige linser og styrker. Når du har funder den rigtige linse kan du altid opsige dit abonnement og købe linserne online hos Lentiamo eller Lensway.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here