Crashplan alternativ – Backblaze vs. Carbonite

Crashplan alternativ

Crashplan har meddelt, at de vil fokusere deres forretning på backup til virksomheder, og de indstiller derfor deres Home program. Det betyder, at man som Crashplan bruger skal til at finde sig en ny udbyder. Et Crashplan alternativ kunne være Backblaze eller Carbonite.

Backblaze som Crashplan alternativ

Crashplan tilbyder, at man kan blive en del af deres small business program, men for private er det nok ikke den mest optimale løsning. Crashplan foreslår at man skifter til Carbonite, men vi vil anbefale, at man som Crashplan alternativ kigger på Backblaze. Det er meget brugervenligt og billigere end Carbonite. Se vores sammenligning af forskellige online backup løsninger her.

Er du derimod mindre erhvervsdrivende eller freelancer kan det være en fordel at blive ved Crashplan. De gemmer tidligere versioner af filer i lang tid og har en god kryptering. Har du flere computere, der skal backes op, kan det dog hurtigt blive en dyr fornøjelse med $120 om året pr. enhed modsat Backblazes $50 om året.

Carbonite som Crashplan alternativ

Som det fremgår af vores sammenligning af forskellige online backup løsninger er Carbonite en udmærket udbyder, men de har en begrænsning på deres filstørrelse på 4gb, hvilket for de fleste nok ikke er et problem. Men hvorfor leve med denne begrænsning, når man kan vælge Backblaze i stedet? Det er muligt at prøve Backblaze gratis i 15 dage her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here